Cautare

4079 de rezultate pentru "variante extrase 20 08 2009" (3.09 secunde)
Presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula apreciaza ca, in postura in care se afla acum, liderul PSD, Mircea Geoana, are de ales intre trei variante de a se face de ras. ... Potrivit acestuia, cele trei variante pe care Geoana le are in fata sunt:
Senatorul a mai afirmat ca PNL poate scoate pe piata chiar ti patru variante pentru nominalizarea unui titular in functia de ministru al Justitiei, iar una dintre aceasta varianta poate fi reprezentata de nominalizarea unui candidat apolitic.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Presedintele Consiliul National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, luni, ca decizia privind candidatura lui Cristian Diaconescu la Primaria Capitalei a fost luata dupa dezbateri ample in partid, iar discutiile despre alte variante nu mai au rost.
Seful PNL Gorj a mentionat ca Negut a dorit sa candideze doar pentru un colegiu pentru care el isi manifestase anterior intentia clara, Morega sustinand ca i-a propus sefului Corpului de Control al Guvernului alte variante pentru alte colegii, toate fiind insa refuzate.
Congresul Partidului Social Democrat din 20 februarie va alege presedintele formatiunii, prim-vicepresedintele, secretarul general, dar si componenta Biroului Permanent National, a anuntat, luni, liderulPSD, Mircea Geoana, la finalul sedintei Comitetului Executiv National.
Totusi, din bucatele de puzzle, doua variante mari si late par sa se desprinda: ... Daca nu cumva s-au imbinat armonios ambele variante.
El sustine ca sunt trei variante prin care Romania ar putea avea asigurata o guvernare competenta: ... "Din punctul nostru de vedere sunt trei variante.
O alta treime cauta variante in afara actualei clase politice mergand de la un guvern de tehnocrati pana la optiuni gen "alte variante" sau un guvern de tineri.
Stim exact ce variante avem la dispozitie si ce avem de facut. ... • Noi ne concentram toate eforturile ca sa il dam jos pe Emil Boc si sa gasim apoi o solutie dintr-o multitudine de variante pentru a ajunge la anticipate.
Astazi am prezentat un material care cuprinde doar ideile si solutiile pe care vrem sa le clarificam la finalul acestei saptamani, in conditiile in care avem variante care nu intotdeauna intra in pachetul bugetar pe care il avem la dispozitie.
Potrivit liderului PDL, in acest moment exista trei variante de organizare a alegerilor din acest an, doua dintre ele facand referire la alegeri simultane. ... In momentul acesta sunt deschise trei variante, asa cum este informatia din acest moment:
UPDATE 20:58 Gheorghe Falca: "Demisia intregului BPN este un gest care transmite un semnal de reconstructie a partidului" UPDATE 20:49 Monica Macovei: ... Noi ne intalnim si duminica, tot in Colegiul Director, pentru a stabili pasii urmatori." UPDATE 20:40 Emil Boc:
Exista doua variante dupa alegeri. ... Liderul USL, Crin Antonescu, a explicat ca Romania nu face o schimbare din patru in patru ani, ci o schimbare dupa 20 de ani, pentru mai mult de patru ani.
Sigur ca nu vom mai comenta cine sunt adeptii primei variante sau cine sunt ceilalti. Nici schimbarea de atitudine a unor promotori ai uneia din variante, care, acum, si-au modelat opiniile in functie de cum "bate vantul".
Anuntul facut de ministrul de finante, Ionut Popescu, i-a pus pe jar pe proprietarii de teren, mai ales ca sumele vehiculate pentru plata acestui nou impozit nu sint deloc de neglijat, fiind de 20 de ori mai mari decit cele actuale.
Trei variante Aparitia gropilor in perioada de sfirsit de iarna nu poate fi evitata decit prin reasfaltarea integrala a strazilor prevazute cu covor asfaltic vechi, ceea ce ar insemna reasfaltarea a mai bine de 70% din suprafata totala, afirma primarul Iuliu Ilyes.
Si cursul de schimb va fi exprimat in ambele variante, iar bancile comerciale vor publica comisioanele si celelalte tarife si in lei noi.
BRD cere trei ani vechime Banca Romana de Dezvoltare ofera doua variante de creditare pentru cumpararea de locuinte. Primul produs este un credit de nevoi personale cu ipoteca si este acordat pe o perioada maxima de 20 de ani.
Drept urmare, CCINA a gasit trei variante de terenuri care ar putea fi oferite de Primariile Navodari sau Ovidiu, ori de detinatorii privati de suprafete de teren, variante care vor fi analizate de conducerea Camerei.
google-analytics.com